onsdag den 15. april 2015

Religion og Falun Gong

Religion

Kun ateister kan blive medlem af Kinas Kommunistparti. Folk, der offentligt bekender sig til en tro, kan ikke samtidig være medlemmer af Kommunistpartiet, og er på den måde udelukket fra officielle stillinger. Alle i Kina har ret til - eller til ikke - at bekende sig til en tro.

 Statens administration af Religiøse Anliggender har fem underafdelinger til administration af de lovlige og normale religioner: buddhisme, taoisme, islam, protestantisme og katolicisme. Dvs. At trosretninger, der ikke er registreret under den statslige religionsparasol, er ulovlige, hvilket rammer mange religiøse "undergrundskirker", der må operere under den statslige radar. Enhver troende skal acceptere kommunistpartiet over sin religion.

  • Man skal sætte kommunistpartiet, højere end sin religion.
  • Kommunistpartiet er styrer  Kina og de har ingen tro (ateister)
  • Mange unge er siden 1990 begyndt at bekende sig til Kristendommen.

Falun Gong


-1989 blev Falun Gong partiet stiftet
- Stifteren hed Li Hongzhi
- Visse beretninger påstår at han formåede mere end 100 mio. mennesker til at praktisere Falcun Gong,
- Love som Faluns Dafa ( Faluns Store Lov) er også blev udgivet
- Det er et parti som er blandet af traditionelt åndedrætsgymnastik, buddhisme og meditation.
-En dag i april mødte 10.000-15.000 kinesere op foran Zhongnanhai i Beijing, som var det daværende hovedkvarter for at protesterer over en kinesisk artikel som omhandlede nogle Faluns tilhængere var blevet anholdt. -Det kinesiske kommunistisk partier var ikke så vilde med dette parti.


Ahmed og Sebastian

Ingen kommentarer:

Send en kommentar